| Kattis & Erik | Katterna | Kontakt |
Tom

Det här är Tom! Han är vår lilla gaphals, som inte gör annat än att jama högt och ljudligt, äter, sover, skiter och springer omrking och håller ordning på byns alla möss.
Tom föddes i augusti 2002, hemma hos matte Kattis mamma. Toms mamma heter Maja, och är en riktig liten goseskit - och verkar ha lämnat sitt härliga temperament i alla sina kattungar. Sociala, trevliga katter är de allihopa.
Tyson

Det här är Tyson! Han är helbrorsa med Tom, och kom alltså till jorden samtidigt och på samma ställe. Vi döpte honom till Tyson, för han var så långt ifrån en tuffing man kunde vara då han var kattunge. Han var rädd för allt! Efter att vi hämtat hem honom, låg han bakom soffan i en månads tid.
Idag är dock Tyson en lugn, social och gosig lite kille... som är latast i hela världen! Han går aldrig utanför gården, utan trivs bäst på något ställe som ger honom en bra utsikt... sedan kan han ligga där tills det växer mossa på honom!
Timmy

Det här är lille Timmy! Han är inte alls släkt med Tom och Tyson, utan föddes i mars 2004 hos Carina som har Hummelviksgårdens kennel.
Han är som de flesta Hummelvikare, en riktig liten knasboll! Han är väldigt social och kommer gärna och pratar med en, men han tycker inte om att bli klappad eller att man lyfter upp honom... han vill helst bara finnas till - och det har inte vi något emot. Han är en musjägare utan dess like, skulle det finnas jaktprov för katter så skulle han vara champion för länge sedan!
Han är en väldigt nyfiken liten krabat, som följer en överallt då man är ute.
Tuta

Det här är vårt nyaste tillskott i flocken! Lilla helsvarta Tuta föddes i november 2009 hos våra grannar. Där växte hon upp omgiven av många besökare, en hund, en siames och mamma Blue. Blue är en helt vit katt och en blandning av Siames och Maine Coon... Tutas pappa är dock någon bondkatt från byarna härikring. :)
Tuta flyttade in strax efter att hon hunnit fylla 13 veckor och kom snabbt in i flocken, på ett par dagar hade hon vant sig vid oss alla. Den som hon än idag fräser ifrån åt ibland är Tarass som är lite för överlycklig över sin lekkamrat. ;).
Tuta är en mycket charmig liten fröken, totalt orädd människor och nyfiken som få. Hon är överallt och ingenstans, smidig och atletisk tar hon sig fram med glimten i ögat.
Något som är unikt jämfört med våra andra katter, är att hon äter allt... Allt! Chips, ostkrokar, leverpastej, korv, ost, fläskfilé, potatis med sås... Roligt!